Ételbeszerzés biztonságosan!

2020. 06. 30

Az elmúlt hónapok eseményeinek fényében az alábbi információkkal szeretnénk megerősíteni abban, hogy bármikor biztonságosan veheti igénybe szolgáltatásunkat.

Az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) szerint a koronavírus kitörés kezelésében - a többi alternatívához képest - az ételkiszállítás az egyik legbiztonságosabb ételbeszerzési lehetőség. A jelenlegi vizsgálatok szerint ugyanis semmilyen valószínűsége nincs a kórokozó élelmezés útján történő átterjedésére.

Amiben mi segítünk

Ilyenkor különösen fontos, hogy egészséges, magas tápértékű ételeket fogyasszon, ami erősíti a szervezetét és az immunrendszerét. Tanácsadója ezt is szem előtt tartva készíti el a menüjét.

Hogyan tesszük még biztonságosabbá az étel kiszállítást?

A futárok kiemelt sterilitású folyamatban veszik át és szállítják le a csomagokat. A csomagban a dobozok tiszták, szennyeződéstől, fertőző hatástól mentesek. A futárok személyesen is tartják a WHO által javasolt óvintézkedéseket.

Ezzel együtt kérheti azt is, hogy a futárral egyáltalán ne kelljen találkoznia - kontakt nélküli csomagátadás. Kiszállítjuk akár küszöbre/ablakpárkányra/kilincsre helyezve is az ételt.
Ezt az igényt jelezze a futárok vezetőjének Csányi Gergőnek a +36 30 434 5302-es számon. Vele tudja megbeszélni, hogy milyen formában kéri az értesítést a csomag megérkezéséről.

Kérjük, hogy Ön is vigyázzon a mi futáraink egészségére, és időben jelezze a kontakt nélküli csomagátadást.
Köszönjük, hogy esetleges helyi tilalmak esetén, (pl. nem lehet a portán hagyni a csomagot) rugalmasan egyeztet a futárral a csomag átvételének lehetőségeiről.

Jó egészséget kívánva!

Az Angyalok

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft