Tematikus programok

Minden évben több tematikus programmal jelentkezünk. Ezek egy-egy adott területre koncentrálva lehetővé teszik, hogy célzottan alkalmazzuk az ételek pozitív hatásait.

Az egyes programok nem folyamatosan, hanem az év egy adott szakában elérhetőek. Az aktuálisan induló programokról azok kezdése előtt részletes tájékoztatást adunk a nyitólapon és a Facebook oldalunkon.   

Tematikus programok

7 hét a csodás nyári alakért

Sugárzó, energiával teli megjelenés, karcsú, vagy sportos alak, napbarnított, hidratált bőr, egészségesen csillogó haj és körmök. 

Ha szeretné, hogy ez a leírás Önre is igaz legyen a nyárra, akkor most megérkezett a segítség! 

7 héten át Karcsúsító, szépségtámogató program indul. Az étrendben ezalatt a karcsúsító, fogyasztó könnyű fogások, szépítő alapanyagok, anti-aginget támogató kiegészítők lesznek a középpontban. 

Megnézem

Hormon kiegyensúlyozó program


Testünk valamennyi szerve a belső elválasztású mirigyek (pajzsmirigy, agyalapi mirigy, stb.) által termelt, és a vérkeringés által szállított hormonok irányítása alatt áll. Ha ennek, a minden sejtünk működésére ható rendszernek az egyensúlya felborul, az előbb-utóbb zavart okoz a szervezetben.

Megnézem

Turmix hetek

A teljes program a sugárzó megjelenést, a bőr látványos szépülését, tisztulását valamint az alkati változást célozza.

 • az étrend bázisát könnyű fogások, színes zöldséges és gyümölcsös, friss-nyersen fogyasztandó salátás, valamint halas ételek alkotják.
 • a könnyű, ízletes fogások mellett a leveké a főszerep, turmixok, koktélok, smoothie-k egészítik ki az ételeket.
 • a választható léböjti napok során tanácsadója az Önnek legmegfelelőbb összeállítást tervezi meg levekből, gyümölcs turmixokból, zöldséglevekből, koktélokból és krémlevesekből.
Megnézem

Mediterrán Feltöltő Hetek

Ami jó, azt érdemes magunkkal hozni a nyárból. Ilyen a sok, friss zöldség és gyümölcs, a tenger gyümölcsei, a napsütés, a jókedv. Ezeket varázsoljuk otthonába két hetes programunkkal, amely egyesíti magában a mediterrán étrend minden előnyét.

Az ízletes és különleges alapanyagokat és fogásokat úgy állítjuk össze, hogy koncentráltan tudják kifejteni élettani hatásukat, segítve ezzel az immunrendszer nyári feltöltésének folytatását.

 

Megnézem

LÉPJ IDŐBEN! - Szív- és érrendszert védő program

40 éves kor felett ugrásszerűen megnő a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázata. Megfelelő életmód mellett ez a folyamat visszafordítható, illetve megelőzhető. Ennek első lépcsőfoka a jól összeállított étrend.

2, 3 vagy 4 héten keresztül igénybe vehető programunk hosszú távon kíván segítséget nyújtani a változtatni vágyóknak, ezért a szakembereink által összeállított étrend mellett kiegészül egy tematikus tanácsadással is.

Megnézem

Színes Immunerősítő Hetek

A színeknek fontos és meghatározó szerepe van az élelmiszerek élettani hatásában. Különös tekintettel az idegrendszer és azon belül is az érzelmi kiegyensúlyozottság optimalizálásában.

A hatóanyagok szerint, megfelelően összeválogatott ételek és alapanyagok fogyasztásával visszanyerhetjük életerőnket, erősíthetjük immunrendszerünket.

Megnézem

Balance - bélflóra regeneráló program

A 4 hetes program célja:

 • A gyomor- és bélrendszerünk tehermentesítése a legfőbb allergének elhagyásával 
 • Emésztési funkciók javítása, gyomorerősítés a fermentált zöldségek napi fogyasztásával
 • Gyulladáscsökkentés és regeneráció elősegítése a megfelelő tápanyagok bevitelével
Megnézem

Böjt

Hasznos segítséget nyújtunk a böjtölni vágyóknak. Enyhe és intenzív böjti programjaink között mindenki megtalálhatja a hozzá illőt.

Mi a böjt érezhető hatása?

 • energikusabbnak, könnyedebbnek, hatékonyabbnak érezzük magunkat,
 • csökken a testsúlyunk,
 • fizikailag és szellemileg túllépünk megszokott teljesítményünkön, friss kisugárzásunk lesz, amit környezetünk is észrevesz és értékel
   
Megnézem

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft