Hormon kiegyensúlyozó program

Tavaszi program

 

Miért fontos a hormonegyensúly?

Testünk valamennyi szerve a belső elválasztású mirigyek (pajzsmirigy, agyalapi mirigy, stb.) által termelt, és a vérkeringés által szállított hormonok irányítása alatt áll. Ha ennek, a minden sejtünk működésére ható rendszernek az egyensúlya felborul, az előbb-utóbb zavart okoz a szervezetben.

Mi boríthatja fel a hormonegyensúlyt?

Sokáig elsősorban az olyan külső tényezőkre helyezték a hangsúlyt, mint a tartós stressz és a minket körülvevő környezetből bevitt toxinok. Ami viszont az utóbbi idők nagy jelentőségű felfedezése, az az, hogy a kiváltó okokat a testünkön belül is kell keresni.

Ilyen kiváltó okok, ún. belső stresszorok:

 • akut hiányállapotok (alacsony tápanyagsűrűségű alapanyagok),
 • belső gyulladások,
 • kezeletlen ételintolerancia és ételallergia,
 • lappangó, időszakosan reaktiválódó vírusok,
 • felgyülemlett nehézfémek.


Mi a megoldás?

Ha megfelelő terápiás étkezéssel megszüntetjük, kezeljük a belső stresszorokat, akkor hosszú távon a hormonháztartás egyensúlya helyreállítható és fenntartható.
A felborult állapotot helyrebillentő étrendi megoldás az első lépés a gyógyulás folyamatában.
Ebben segít a Hormon kiegyensúlyozó program.

Mi történik a program folyamán?

Biztosítjuk a szervezet számára azt a megtámogatott környezetet, amely elindítja és belendíti a felborult egyensúly visszaállításának folyamatát:

 • dietetikailag összeállított, antiallergén étrend szolgálja a szervezet tehermentesítését,
 • extra kiegészítők indítják be a szervek és az idegrendszer megtisztítását a nehézfémektől, bizonyos vírusoktól és azok toxinjaitól.
 • válogatott, funkcionális élelmiszerek hatóanyagai nyújtanak extra támogatást hormonrendszerünk működéséhez.

A program során rálátást biztosítunk egy olyan komplett terápiás kúrára, amelynek hosszú távú alkalmazásával természetes úton, akár önállóan, mi magunk is tehetünk a gyógyulásunkért.

Milyen eredményeket érhetünk el?

A három hétben való részvétel intenzíven elindítja a méregtelenítés folyamatát, miközben folyamatosan töltjük fel ásványianyag raktárainkat természetes élelmiszer alkotókkal.

A szervezetünk kúrára adott reakciója már érzékelhető lehet olyan változásokban, mint

 • bőrtünetek enyhülése
 • kisimultabb bőr
 • nyugodtabb alvás
 • hasi feszülés és puffadás csökkenése
 • ízületi panaszok enyhülése


Fontos tudni, hogy a program ennek a hormonális átalakulásnak csak a kezdetét jelenti. A program során tanácsadója segítségével betekintést és gyakorlatot szerezhet a kúra további, egyéni folytatásához is. Elsajátíthatja azokat a változtatásokat, amelyekkel hosszútávon fenntartható a hormonháztartás egyensúlya.

Mit kell tudni a programról?

3 hetes, tavaszi prgoram, a 3 hét csak egyben vehető igénybe.

Kinek ajánljuk?

A program bárki olyan számára kiváló választás, aki hormonrendszer felborulás tüneteit érzékeli magán, illetve hormonrendszert érintő diagnózissal rendelkezik.

A hormonrendszer felborulásának tünetei lehetnek: cikluszavar, termékenységi problémák, acnés bőr, női fokozott hajhullás, állandó kimerültség, fáradékonyság, depresszió, ingerlékenység, hangulatingadozás, indokolatlannak tűnő testsúlygyarapodás vagy fokozott izzadékonyság.

Diagnosztizált elváltozások: Policisztás ovárium szindróma, Myoma, Endometriózis, Hashimoto pajzsmirigy gyulladás, Pajzsmirigy alul-, vagy túlműködés, Krónikus fáradtság szindróma (tartósan alacsony cortizol szint), Funkcionális meddőség, Menopauza.

A szervezet egyensúlyának kibillenése egyénenként különböző mértékű. Mérhető eredmény érdekében az otthoni támogató folyamatot minimum 3 hónapig ajánlott végezni.
Amennyiben nem tudja egyértelműen azonosítani tüneteit, kérje erre vonatkozó kérdőívünket tanácsadójától!

 

Cikkeink a témában:

Hormonrendszer – a férfiak is érintettek

Figyeljünk a felborult hormonrendszer jelzéseire!

(T)együk egyensúlyba a hormonrendszert!

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft